Diari Més

Reality Show

Mediaset paralitza les gravacions de la Isla de las Tentaciones per un possible cas de Covid

Des del compte de Twitter s'ha anunciat aquest dimecres que una de les persones que treballa en el 'reality' podria haver-se contagiat

Es desconeix quina serà la data d'estrena de la segona edició de la Isla de las Tentaciones

Mediaset paralitza els enregistraments de la Isla de las Tentaciones per un possible cas de Covid

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Mediasetestà preparant dues edicions més de la Isla de las Tentaciones després del gran èxit de la primera. Els enregistraments van arrencar el mes de juliol passat a República Dominicana, però han hagut d'interrompre's per un possible cas de coronavirus.

Des del compte de Twitter del grup de comunicació s'ha anunciat aquest dimecres 19 d'agost que una de les persones que treballa en el 'reality'podria haver-se contagiat.

En un parell de missatges van compartir informació sobre l'ocorregut: «Com a part del rigorós protocol de seguretat de la Isla de las Tentaciones, s'ha paralitzat de manera preventiva l'enregistrament del programa pel fet que un membre de l'equip ha mostrat símptomes compatibles amb Covid-19. S'han realitzat noves proves a tot el grup i ens mantenim a l'espera de rebre els resultats».

Els informes mèdics seran els que determinin si els responsables del format de Telecinco i Quatre podran seguir endavant o no. El cas de la Isla de las Tentaciones no és el primer d'aquest tipus que es produeix després que s'hagin reprès els enregistraments de diferents produccions després del confinament.

A principis d'agost es va revelar que el rodatge de la quarta temporada d'Elit s'havia paralitzat per un positiu en coronavirus. A la setmana següent es va reprendre el treball, ja que els resultats dels tests van indicar que es tractava d'un fals positiu, segons va avançarBluper.

Es desconeix quina serà la data d'estrena de la segona edició de la Isla de las Tentaciones, però el programa apareix en una promoció queMediasetva emetre sobre les seves apostes per a la tardor de 2020.

El 'reality'passarà a estar conduït per SandraBarneda, que substituirà a MónicaNaranjo. La presentadora ja va parlar sobre les seves impressions després dels primers dies d'enregistrament en un directe en Instagram. En ell va compartir protagonisme ambAsierMontaño, responsable del contingut digital del format.

tracking