Diari Més

Abandona l'UCI el pacient que més ha estat en vigilància intensiva d'Espanya

Fernando va passar 145 dies dels 149 que va estar ingressat a l'Hospital La Salut de València  

Hospital La Salut de València.

Abandona l'UCI el pacient que més ha estat en vigilància intensiva d'EspanyaHospital La Salut de València

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

L'Hospital La Salut de València ha traslladat a planta aquest dijous a un pacient amb Covid-19 que portava 145 dies en la Unitat de Vigilància intensiva (UCI), l'estada més llarga d'Espanya en aquestes instal·lacions, d'un total de 149 dies ingressat, segons ha informat aquest centre hospitalari.

«El covid-19 va provocar que Fernando sofrís un fracàs multiorgànic amb una pneumònia bilateral requerint ventilació mecànica, hemodiàlisi, traqueostomia i anestèsia profunda», explica el responsable de l'UCI de La Salut, José Manuel Segura.

«Per a la recuperació de Fernando -afegeix- han estat tan importants els tractaments i cures rebudes, per part del personal sanitari de l'hospital com el suport de la seva incombustible família, fonamental per a la millora del pacient».

En aquest sentit, el doctor Segura destaca que «la presència constant de la família a l'UCI, després dels resultats negatius en tres ocasions de les PCR, el seu suport, la seva fe en què tot anava a sortir bé i una gran rehabilitació han estat factors que han contribuït moltíssim en la millora de Fernando».

Després de gairebé cinc mesos de lluita contra el virus, el responsable de l'UCI de La Salut assenyala que «Fernando és l'exemple que ens indica que no hem de desistir de la nostra obstinació ni perdre l'esperança malgrat les adversitats i garrotades que ens dóna aquesta malaltia».

tracking