Diari Més

Moda

H&M crea una jaqueta que «dona» abraçades

«Amor portàtil» inclou sensors que li donen a l'usuari la sensació de rebre una abraçada

La jaqueta es gestiona a través d'una aplicació mòbil.

H&M crea una jaqueta que «dona» abraçadesH&M

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

La companyia de moda sueca H&M ha creat una jaqueta texana Wearable Love (amor portàtil) que porta uns sensors incorporats que li dóna a l'usuari la sensació de ser abraçat. Una tecnologia revolucionària que obre la porta al món de les sensacions i una nova forma per transmetre-les.

H&M Lab Germany i l'startup Boltware han creat una peça amb sensors flexibles integrats a la zona de l'espatlla que s'activen a través de Bluetooth i donen la sensació de ser tocat.

Cada jaqueta ve amb uncodi de registre que el propietari pot compartir amb qui vulgui, el qual s'utilitzat per activar els sensors a través d'una aplicació com si fos un coandament a distància. Hi ha diferents tipus d'abraçades i l'app permet crear un patró d'abraçades propi.El dispositiu té unabateria extraïbleque es carrega de forma inalàmbrica i compta amb una autonomia de fins a dues setmanes. La nova peça d'H&M encara no es troba a la venda i no s'ha desvetllat el preu que tindrà. La idea de la marca sueca va més enllà de superar la distància social imposada per la pandèmia del coronavirus i H&M aposta per un producte pensat per a les persones que viuen lluny dels seus sers estimats. «No importa la raó per la qual no puguis tenir als teus sers estimats al voltant. Amor portàtil t'ajuda a superar els límits i uneix el que ha de seguir unit», explica la marca.

tracking