Diari Més

Successos

Detingut per temptativa d'homicidi en ferir jove en coll en una discussió

La víctima passejava amb dos amics i va ser abordada per diverses persones

Imatge d'arxiu dels Mossos d'Esquadra.

detingut, mossos d'esquadra, detenció, delicteMossos d'Esquadra

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

La Guàrdia Civil ha detingut a un jove de 20 anys per ferir a un altre de 19 amb una arma blanca en el coll en el transcurs d'una discussió en Pedro Abad (Còrdova) i li ha imputat un delicte de temptativa d'homicidi amb resultat de lesions greus.

L'Institut armat ha informat aquest dissabte que els fets van ocórrer en la nit del passat 24 de juliol, quan la víctima passejava amb dos amics i va ser abordada per diverses persones, després del que es va entaular una discussió per causes no precisades.

En el transcurs de la discussió, un dels intervinents en la disputa, l'ara detingut, va ferir de gravetat en el coll a la víctima, que va ser atès en el lloc dels fets en un primer moment pels efectius de la Guàrdia Civil i de la Policia Local de Pedro Abad, que van ser alertats de la batussa per les crides de diversos testimonis.

Les assistències sanitàries van traslladar al jove ferit en un primer lloc al Centre de Salut de Pedro Abad i, posteriorment, a l'Hospital Universitari Reina Sofia, a Còrdova, on va ser intervingut quirúrgicament.

Les recerques van permetre identificar i localitzar dies després al presumpte autor de la punyalada, veí de Pedro Abad.

tracking