Diari Més

Successos

Troben el cadàver d'un home de 55 anys desaparegut a Jaén

L'home tenia 55 anys i va ser vist l'última vegada pel personal de la residència el 3 d'agost

Imatge d'un helicòpter de la Guàrdia Civil.

Guàrdia Civil, helicòpterWikipedia

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Un home de 55 anys que es va desaparèixer el 3 d'agost a Alcaudete (Jaén) ha estat trobat mort en un llit sec en avançat estat de descomposició, segons han informat a Efe fonts de la Subdelegació del Govern.

El cos, que va ser trobat anit en el llit d'un barranc anomenat Puente Seco, porta els mateixos estris i roba que portava el desaparegut pel que tot apunta al fet que sigui ell, encara que encara haurà de confirmar-se amb l'autòpsia.

A José MaríaR.D., se li va perdre la pista el passat 3 d'agost quan va sortir de la Residència de Majors ÁngelesCobod'Alcaudete on vivia a fer una passejada.

Les Forces i Cossos de Seguretat han treballat en la seva cerca des de llavors col·laborant estretament amb l'Ajuntament i es va sol·licitar per mitjà de les xarxes socials la col·laboració dels veïns.

Es va demanar que es comprovessin les propietats, especialment aquells habitatges tancats o finques rústiques barrades dels voltants en les quals hipotèticament l'home podria haver buscat refugi per si es trobés despistat o en estat de shock.

L'home tenia 55 anys i va ser vist l'última vegada pel personal de la residència sortint de la mateixa sobre les 09.30 hores del 3 d'agost per a fer una passejada i al no tornar sobre les 13.00 hores es va donar avís a les Forces i Cossos de Seguretat.

tracking