Diari Més

Successos

Mor un nen d'un any i mig atropellat accidentalment pel seu propi pare a Cadis

El succés va ocórrer quan el progenitor maniobrava amb el cotxe en el xalet on passaven uns dies de vacances.

Ambulància del servei d'emergències sanitàries 061.

Mor un nen d'un any i mig atropellat accidentalment pel seu propi pare a CadisJUNTA D'ANDALUSIA

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Un menor d'un any i mig ha mort aquest divendres després de ser atropellat accidentalment pel seu propi pare mentre aquest maniobrava el seu vehicle per a sortir del xalet de Conil de la Frontera (Cadis) en el qual es trobaven passant uns dies de vacances.

Els fets, segons han informat fonts policials, han tingut lloc a les 12.30 hores, quan es va notificar a la sala del 112 el succés, ocorregut en una urbanització del Colorado, en la zona de RocheViejo.

Van intervenir efectius del servei d'emergències sanitàries 061 i de la Policia Local, que van poder constatar que el succés havia tingut lloc al pati de l'habitatge, una casa de lloguer on dues famílies amb diversos nens es trobaven passant uns dies de vacances.

El menor ferit es trobava ja en el centre mèdic, després d'haver estat atropellat pel seu pare, que es disposava sortir de l'habitatge per a fer una gestió i pel que sembla no es va adonar de la presència del petit. Va ser el propi progenitor el que el va traslladar al centre, des d'on al seu torn va ser portat fins a l'Hospital de Puerto Real, on va acabar morint.

tracking