Diari Més

Sanitat

Alerten de llet no declarada en salsa de formatge Mexifoods etiquetada erròniament com a salsa mexicana

La Aesan adverteix que en portar un etiquetatge incorrecte no apareix entre els seus ingredients que contingui llet. El lot afectat és el 02762.

Imatge del lot afectat

Alerten de llet no declarada en salsa de formatge Mexifoods etiquetada erròniament com a salsa mexicana

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

L'Agència Espanyola de Seguretat Alimentària i Nutrició (Aesan)alerta de la presència de llet no declarada en un lot de salsa de formatgeMexifoodsque ha estat etiquetada erròniament com a salsa mexicana.

En concret, el lot afectat és el 02762 de la salsa de formatge de la marcaMexifoods, amb les següents dades: 47356 Salsa Formatge A1x6252cMXF300 g. LaAesanadverteix que en el mercat aquest lot porta un etiquetatge incorrecte, per la qual cosa els ingredients que apareixen en l'etiqueta no corresponen amb el contingut i no apareix que contingui llet.

LaAesanassenyala que ha tingut coneixement d'aquesta alerta mitjançant una notificació de les autoritats sanitàries de Castella-la Manxa, emesa a través del Sistema Coordinat d'Intercanvi Ràpid d'Informació (Sciri), i ha procedit a informar la resta de comunitats autònomes, així com als Serveis de la Comissió per mitjà de la Xarxa d'Alerta Alimentària europea (Rasff).

El producte, procedent de Polònia, ha estat distribuït, almenys, a Espanya i Portugal. L'empresa que s'encarrega de la seva distribució a Espanya ha informat que ha detectat la incidència en un autocontrol i ha procedit a comunicar-lo als seus clients per a la retirada del producte i la seva destrucció.

Com a mesura de precaució, laAesanrecomana a aquelles persones al·lèrgiques o intolerants a la llet que estiguin en possessió del producte esmentat que s'abstinguin de consumir-lo i el retornin a l'establiment on fos adquirit per al seu canvi o devolució de l'import. De la mateixa forma, anuncia que el consum del producte per la resta de consumidors no suposa cap risc.

tracking