Diari Més

Incidències

Alerten del risc d'incendi per un error en la bateria de la motocicleta Silence S01

La Direcció General de Consum del Ministeri de Consum adverteix d'un defecte relacionat amb la seguretat que pot causar fallades a la bateria.

Motocicleta Silence S01. | Imagen:

Alerten del risc d'incendi per un error en la bateria de la motocicleta Silence S01silence.eco

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

La Direcció General de Consum del Ministeri de Consum alerta del risc d'incendi per un error en la bateria de la motocicleta elèctricaSilencemodel S01.

En concret, estan afectades aquelles amb números de bastidor entreUCYS01300KB000022iUCYS01300KB000465. L'organisme adverteix d'un defecte relacionat amb la seguretat que pot causar fallades funcionals en la bateria, amb el conseqüent risc d'incendi.

Aquesta incidència està inclosa, amb data de 9 de juliol de 2020, en la xarxa d'alertes d'organisme.

L'empresaScutumLogisticha comunicat aquest problema a les autoritats de consum de Catalunya i està contactant amb els propietaris dels vehicles afectats per a revisar tant l'estat dels components com el parell d'estrenyi dels camins de potència i efectuar les modificacions que siguin necessàries.

Els propietaris d'una d'aquestes motocicletes poden acudir a la pàgina web de l'empresa i introduir el número de bastidor per a conèixer si el seu vehicle està afectat.

tracking