Diari Més

Tecnologies

Twitter reconeix una vulnerabilitat que va exposar al 4% d'usuaris de la seva app d'Android

La fallada de seguretat va afectar els usuaris de les versions de Twitter per a Android 8 (Oreig) i 9 (Pie)

La fallada de seguretat va afectar els usuaris de les versions de Twitter per a Android 8 (Oreig) i 9 (Peu)

Twitter reconeix una vulnerabilitat que va exposar al 4% d'usuaris de la seva app d'Android

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Twitter ha reconegut una vulnerabilitat present en la seva aplicació per a mòbils Android que va comprometre la seguretat del 4% dels seus usuaris, que van quedar exposats a atacs que podien aconseguir accés a informació personal dels seus comptes com els seus missatges directes.

La fallada de seguretat va afectar els usuaris de les versions de Twitter per a Android 8 (Oreig) i 9 (Peu), encara que la companyia estatunidenca no té constància que hagi estat explotat percibercriminales, com ha informat en un comunicat.

Mitjançant aquesta bretxa, els usuaris afectats quedaven exposats davant la instal·lació d'aplicacions malicioses en el seu dispositiu, que podrien accedir a les seves dades personals i missatges directes, evitant així el sistema de permisos establert per Android.

El 96% dels usuaris de Twitter per a Android comptaven amb pegats de seguretat que protegien contra la vulnerabilitat, segons l'empresa.

Per al 4% restant afectat, Twitter ha actualitzat la seva aplicació d'Android per a assegurar-se que apps externes no puguin accedir a les dades dels usuaris, i ha recomanat també als usuaris actualitzar l'aplicació. També ha assegurat que es posarà en contacte a través de l'app amb els afectats.

tracking