Diari Més

Suïssa imposa deu dies de quarantena als viatgers provinents d'Espanya

Les illes Balears i Canàries queden exemptes de la mesura

Pla general de cues per facturar a l'Aeroport de Reus i del panell informatiu que indica retards en els vols amb destinació al Regne Unit que operava la companyia Thomas Cook. Imatge del 24 de setembre del 2019. (Horitzontal) Vincular  Crear

avió, passatger, companyia, operador, vol, facturació, Thomas Cook, aeroport de ReusNúria Torres

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Suïssa ha afegit Espanya a la llista de països amb un «risc alt d’infecció» per coronavirus. Això significa que totes aquelles persones que hagin estat a l’estat espanyol durant les dues setmanes anteriors a l’arribada a Suïssa hauran de passar deu dies en quarantena. Les Illes Balears i les Canàries queden exemptes de la restricció, que tampoc s’aplicarà a viatgers que hagin fet una escala en aeroports espanyols inferior a 24 hores. Les autoritats helvètiques avisen que la quarantena s’aplicarà independentment de si la persona en qüestió ha donat negatiu a un test de covid-19 i presenta un document que així ho certifiqui.
La llista, actualitzada regularment tenint en compte la situació epidemiològica arreu del món, actualment inclou 46 països i territoris. Les multes previstes per a qui no respecti les restriccions ascendeixen a 10.000 francs suïssos (aproximadament 9.300 euros).
tracking