Diari Més

Els casos globals de covid s'eleven a 18,3 milions, amb més de 696.000 morts

El percentatge de casos actius que es troben en estat greu o crític es manté entorn de l'1 per cent

L'equip de mostres d'Atenció Primària de Lleida preparant-se per fer proves PCR en una residència.

Salut notifica un increment de 39 nous positius per coronavirus a les comarques de TarragonaACN

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Els casos de covid-19 al planeta confirmats per l'Organització Mundial de la Salut (OMS) han arribat avui els 18,3 milions, mentre que els morts s'eleven a 696.147, segons aquest organisme, amb seu a Ginebra.

Els casos diaris s'han elevat en les últimes hores a 213.000, una xifra sensiblement inferior als gairebé 300.000 del passat dissabte 1 d'agost, encara que des de fa setmanes hi ha una tendència al fet que els caps de setmana s'incrementi el nombre de contagis reportats i baixi els dies següents, per a després repuntar novament.

Amèrica es manté com la regió amb més casos, 9,8 milions, seguida d'Europa amb 3,4 milions i el sud d'Àsia amb 2,2 milions.

A Orient Mitjà, una de les poques zones on la corba està en clara fase descendent, s'han registrat ara com ara 1,5 milions de contagis.

Dels deu països amb major nombre d'infeccions al planeta, cinc es troben a Llatinoamèrica: Brasil, Mèxic, Perú, Xile i Colòmbia.

Els Estats Units continua encapçalant la llista mundial, amb 4,6 milions de casos i més de 154.000 morts.

Els pacients recuperats, segons xifres d'autoritats sanitàries nacionals que no recopila l'OMS, s'acosten als 12 milions i el percentatge de casos actius que es troben en estat greu o crític (uns 65.000) es manté entorn de l'1 per cent.

tracking