Diari Més

Política

Sánchez adverteix que «encara queden mesos molt difícils» en el terreny econòmic

El creixement del PIB s'accelerarà el 2021 gràcies als Fons de Reconstrucció de la Unió Europea

El president del govern espanyol, Pedro Sánchez, durant la roda de premsa posterior al consell de ministres.

president del govern espanyol, Pedro SánchezACN

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El president del Govern, Pedro Sánchez, ha deixat clar que «encara queden mesos molt difícils» en el terreny econòmic però que Espanya el superarà, i ha afirmat que el creixement del PIB s'accelerarà el 2021 gràcies als Fons de Reconstrucció que provindran de la Unió Europea.

En roda de premsa a La Moncloa per a fer balanç d'aquests mesos de legislatura del govern de coalició del PSOE iUnidasPodemos, Sánchez ha assenyalat als ciutadans que «tinguin garantit que superarem junts» la crisi econòmica.

Ha reiterat que la recuperació econòmica ha començat ja i que el 2021 seguirà endavant amb major ritme per a accelerar-se el 2022 i tenir el 2023 un creixement «millor, més competitiu i més productiu», ja que la força vindrà amb els fons europeus i «no deixarem a ningú pel camí».

Ha assenyalat que, entre les mesures que posarà en marxa pròximament l'Executiu, estarà l'impuls al Pla de Rehabilitació de l'Habitatge per a fer el lloguer «més assequible», mesures perquè l'ocupació sigui de qualitat, l'aprovació del projecte de Llei de la Funció Publica i de l'Estatut Bàsic de l'Empleat públic o la de l'Estatut del Consumidor electrocutéssiu.

Sánchez també ha assenyalat com a pròximes iniciatives l'aprovació de la Carta de drets digitals i fomentar una política d'infraestructures, augmentant la inversió en trens de rodalia i en corredors tan importants com el Mediterrani i l'Atlàntic.

tracking