Diari Més

Oci

La policia investiga a una guingueta de Torremolinos on un DJ va escopir alcohol als assistents

La Junta d'Andalusia analitza les imatges difoses en xarxes per a depurar responsabilitats mentre l'alcalde de la ciutat anuncia més controls

La Junta d'Andalusia analitza les imatges difoses en xarxes per a depurar responsabilitats mentre l'alcalde de la ciutat anuncia més controls

La policia investiga a una guingueta de Torremolinos on un DJ va escopir alcohol als assistents

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Elevat sobre una tarima, sense samarreta ni mascareta, un jove beu a morro d'una ampolla deJägermeisteri, tot seguit, escup el glop sobre les nombroses persones que ballen al seu voltant. Poc després, els ofereix petits glops passant la mateixa ampolla. Són les imatges pertanyents a una sessió de música electrònica d'un club de platja deTorremolinos(Màlaga) que aquest dissabte es van difondre per xarxes socials. I que ja han posat en alerta a les autoritats: la policia autonòmica de la Junta d'Andalusia investiga el succeït després d'observar en les imatges «comportaments que incompleixen tota mesura de protecció i seguretat davant el coronavirus». Els assistents no portaven mascareta ni guardaven la distància de seguretat. Màlaga compta actualment amb 14 brots i 130 casos positius. En total, la regió andalusa suma 71 brots i 856 positius.

El vídeo va ser gravat a primers del mes de juliol enKokunOceanClub, una guingueta situada a la platja de Los Álamos, a l'est deTorremolinos. El protagonista és un dels membres del duo Los Castizos, que oferien una de les seves sessions de música electrònica. Un d'ells,FaliSotomayor, assegurava que se sentien «avergonyits i penedits» i demanaven disculpes pels fets en un comunicat. «El vídeo mostra un moment puntual d'un xou en el qual, desgraciadament, s'actua de manera irresponsable», prosseguia el text, on mostraven el seu penediment i eximien a l'establiment de qualsevol responsabilitat. «Mai empararem semblant atemptat a la salut pública i reiterem el nostre compromís amb les normes sanitàries», afirmaven aquest dissabte l'Associació d'Hostalers de Màlaga en Twitter.

La policia autonòmica investiga les circumstàncies en les quals van ocórrer els fets i les possibles responsabilitats que puguin derivar d'aquests. De manera paral·lela, l'alcalde deTorremolinos, el socialista José Ortiz, va anunciar ahir dissabte que des d'aquest mateix cap de setmana s'intensificarien els controls i els dispositius policials especials en zones d'oci i aquest tipus de locals, dels quals hi ha diversos al llarg del litoral del municipi.

«Hem de ser responsables amb el compliment de les normes encaminades a prevenir els contagis, prioritzant la seguretat sanitària perquè així la nostra ciutat pugui en aquest delicat equilibri continuar amb la seva activitat econòmica», assegurava Ortiz en les seves xarxes socials, on feia també una «crida a la responsabilitat col·lectiva».

tracking