Diari Més

Successos

Detingut a Barcelona un home per retenir tres dies i violar a la seva exparella

L'home va passar a disposició judicial divendres passat, acusat dels delictes d'agressió sexual i retenció il·legal

Imatge d'arxiu dels Mossos d'Esquadra.

Mossos d'EsquadraMossos d'Esquadra

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Els Mossos d'Esquadra van detenir el passat dia 29 a Barcelona a un home de 37 anys que va segrestar i va retenir durant tres dies a la seva exparella, a la qual va agredir sexualment i que finalment va poder demanar ajuda a través d'un correu electrònic.

Segons han informat aquest diumenge els Mossos, l'home, de nacionalitat alemanya, es va presentar en el pis de la víctima i la va retenir allí durant tres dies després de trencar-li el telèfon mòbil perquè no pogués comunicar-se amb l'exterior, sotmetent-la a una situació de pànic permanent i mantenint un control estricte sobre ella.

Durant aquests tres dies, l'home la va agredir físicament i la va obligar a mantenir relacions sexuals amb ell, però el dimecres passat la víctima va poder finalment accedir a un ordinador i enviar un correu electrònic a un conegut, que va alertar als Mossos.

Els agents van accedir al pis i van detenir a l'home, mentre una dotació del Sistema d'Emergències Mèdiques (SEM)va atendre la víctima, que no va requerir ingrés hospitalari.

L'home va passar a disposició judicial divendres passat, acusat dels delictes d'agressió sexual i retenció il·legal.

tracking