Diari Més

Successos

Un home d'uns 60 anys mor ofegat en una platja de Sitges

Ja són dotze les persones ofegades des de l'inici de l'estiu a les platges catalanes

Pla detall de les ambulàncies del Sistema d'Emergències Mèdiques.

SEM, ambulancia, emergències, successosACN

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Un home d'uns 60 anys ha mort ofegat aquest dissabte al migdia a la platja de la Barra de Sitges (Garraf), a la zona del Passeig Marítim, segons ha informat Protecció Civil. El 112 ha rebut poc abans de dos quarts de dues del migdia l'avís de diversos testimonis alertant que un home s'havia ofegat i que l'havien tret de l'aigua. Efectius del Sistema d'Emergències Mèdiques (SEM) l'han intentat reanimar sense èxit. La platja de la Barra tenia servei de vigilància i bandera verda en el moment dels fets. Amb aquesta ja són dotze les persones que han mort ofegades a les platges catalanes des de l'inici de l'estiu, el 15 de juny.
Fins al lloc dels fets s'hi han traslladat un helicòpter i una unitat terrestre del SEM, efectius de la policia local de Sitges i dels Mossos d'Esquadra. La Guàrdia Civil s'ha fet càrrec de les diligències.

En un comunicat, Protecció Civil ha insistit en la crida a extremar les precaucions a la platja i escollir aquelles que estiguin vigilades en la mesura del possible.

tracking