Diari Més

Successos

Detingut per abusar sexualment d'una jove en una festa a Madrid

Els fets van tenir lloc el 24 de juliol a La Latina

La Policia Municipal de Madrid ha detingut a un home de 61 anys en l'A-4 sense permís de conduir

Detingut per circular sense carnet i marxa enrere en l'A-4 de Madrid per a evitar un control policial

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

La Policia Nacional i la Policia Municipal de Madrid han detingut a un home de 32 anys que presumptament va abusar sexualment d'una jove de 20 en una festa celebrada en un edificiokupa en el districte de Latina, segons informen fonts policials a Efe.

Els fets es remunten a la nit del passat divendres 24 de juliol quan la víctima, juntament amb el seu grup d'amigues, estava bevent i van decidir anar a una festa que celebrava un altre grup d'amics en una casaokupada.

Ja en aquest habitatge la jove es va trobar malament i va decidir dormir. En despertar, va veure com un individu li estava fent tocaments i, després de treure'l de damunt, va tornar a quedar-se adormida en el mateix lloc.

Hores després va despertar totalment nua i amb seqüeles d'haver estat víctima d'un abús sexual.

Quatre dies després va decidir denunciar els fets davant la policia i una patrulla de Policia Nacional i Policia Municipal es va personar a la casaokupadaper a conèixer la versió de l'home.

Aquest individu, que resideix a la casaokupada, va donar un testimoniatge contradictori, va dir que en aquesta data estava de vacances i no es trobava a Madrid, mentre que altres testimonis van reconèixer que sí que va estar en la festa.

Davant això, els agents van decidir detenir-ho per un presumpte delicte d'abús sexual.

tracking