Diari Més

Laboral

Correos llança una macrooferta laboral amb 3.421 contractes fixes

L'empresa ofereix treball en repartiment, classificació d'enviaments i atenció al client

Alguns treballadors de Correos en una imatge d'arxoi

Correos llança una macrooferta laboral amb 3.421 contractes fixesEP

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

La companyia d'enviaments i missatgeria Correos ha publicat aquest divendres una convocatòria d'ocupació amb 3.421 llocs a cobrir. Les ocupacions són per a ingressar com a personal laboral fix en el grup de personal operatiu. Segons ha explicat la pròpia empresa, 1.421 places són per reposició –consolidació de temporals– i altres 2.000 són per a estabilitzar plantilla, tal com es contempla en el pla signat amb sindicats.

«En pròximes dates, es publicarà l'oferta de llocs de treball a nivell provincial i les seves característiques, i s'obrirà el termini i la forma de presentació de les sol·licituds», explica l'empresa en una nota llançada aquest divendres. El procés podrà seguir-se al detall des del seu portal web, especifica. El procés de contractació es durà a terme «garantint els principis de publicitat, mèrit, capacitat i igualtat de tracte a dones i homes».

Els llocs a cobrir són per a labors de repartiment i classificació d'enviaments i atenció al client, ha informat el sindicat CSIF. Les inscripcions es faran a través del portal web. Segons apunta la companyia, amb aquestes contractacions «es reforça la marca Correos com a ocupadora de qualitat i l'aposta de la companyia per l'ocupació estable i el desenvolupament professional dels seus empleats i empleades».

El procés de selecció serà el següent: una primera prova, de caràcter eliminatori, gira entorn de matèries relacionades als productes, serveis i processos de treball de l'empresa pública. El procés es completa amb una fase de mèrits en la qual es valora l'experiència i la formació necessària per a l'acompliment del lloc de treball.

A més d'aquesta oferta, fa unes setmanes es van incorporar de manera efectiva a la plantilla els 4.005 nous treballadors fixos que van resultar seleccionats en el marc de l'últim procés de consolidació d'ocupació temporal convocada per l'empresa.

D'ells, uns 2.618 són carters. En concret, 1.896 exerciran labors de repartiment urbà i serveis rurals motoritzats, i altres 722, de repartiment urbà i serveis rurals no motoritzats. Així mateix, 725 nous treballadors ocuparan llocs d'agents de classificació, i els 662 restants desenvoluparan funcions d'atenció al client.

En aquesta convocatòria van participar 166.000 persones, la qual cosa segons Correos és un «reconeixement» com una empresa «atractiva per a treballar, que ofereix oportunitats per a aconseguir ocupació estable i desenvolupar una sòlida carrera professional».

tracking