Diari Més

Xavi, positiu en coronavirus

L'entrenador ha informat per xarxes socials que està contagiat i que no podrà asseure's en la banqueta en el partit d'Al Sadd d'avui.

Xavi, positiu en COVID-19

Xavi, positiu en coronavirusInstagram

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Xavi Hernández anuncio a través d'un comunicat enInstragramque pateix Covid-19 després d'haver donat positiu en l'últim test. El tècnic d'AlSaddhavia de tornar avui a la competició amb el seu equip en laQSL, però ell mateix es va encarregar d'anunciar que no serà així. «Avui no podré acompanyar a l'equip en la volta a la competició oficial. En el meu lloc i al capdavant delstafftècnic estarà David Prats, entrenador de l'equip filial d'AlSadd. Fa uns dies i seguint el protocol de laQSLvaig donar positiu en l'últim test COVID19 que em van realitzar», va escriure l'exfutbolista del Barça i de la Selecció.

Xavi també va dir que es troba bé, dins de la importància que té haver donat positiu en coronavirus. «Afortunadament em trobo en perfecte estat però, seguint el protocol, aïllat fins que l'hagi superat. Quan les autoritats sanitàries m'ho permetin, m'incorporaré a la meva rutina i treball diaris amb més ganes que mai. Agraeixo a totes les autoritats i especialment als responsables deQSL,QFAi AlSaddel posar a la nostra disposició tots els mitjans per a una detecció precoç que eviti majors contagis i garanteixi un desenvolupament normal de la competició».

Ara, Xavi haurà de romandre 14 dies aïllat en un hotel a l'espera d'altres test que resultin negatius. A penes ha notat símptomes, simplement ha perdut una mica de gust en menjar. La seva dona i els seus dos fills han donat negatiu.

AlSadd, tercer en la classificació en aquests moments, torna a la competició davant AlKhor, però haurà de ser sense Xavi en la banqueta. El que sona com a futur tècnic del Barça haurà de guardar la quarantena obligatòria en aquests casos per a no posar en risc la salut de les persones que li envolten i que conformen la lliga de Qatar.

tracking