Diari Més

El cas Fuenlabrada es dispara: 12 positius més des d'ahir

El club comunica que vuit d'ells es van registrar entre les persones que van viatjar a la Corunya i quatre entre les quals es van quedar a Madrid. Ja hi ha 28 contagiats

Un dels jugadors es traslladat en ambulància

El cas Fuenlabrada es dispara: 12 positius més des d'ahirefe

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El Fuenlabrada ha revelat aquest matí, en un comunicat, que vuit persones més de les que van viatjar a la Corunya per al partit davant l'Esportiu i quatre de les quals es van quedar a Madrid han donat també positiu. Això eleva a 28 el nombre d'afectats. La possibilitat que aquest partit entre gallecs i madrilenys, decisiu per alplayoffd'ascens, sembla cada vegada més llunyana.

El club mostra la seva estranyesa pel creixement de casos, evidenciat després de les últimes proves practicades per indicació deLaLiga, perquè els jugadors estan aïllats a les seves habitacions i perquè els nous positius havien donat negatiu en multitud de test anteriors. En tot moment l'expedició es troba acompanyada pel metge de l'Esportiu de La Corunya.

D'altra banda, el jugador que va ser hospitalitzat ahir després de sofrir un esvaïment segueix ingressat en la clínica de la Corunya, encara que el seu estat no revesteix gravetat.

El comunicat del club diu els següent:

«Des delCFFuenlabrada volem expressar el nostre profund dolor i preocupació pels resultats dels últims testPCRrealitzats que assenyalen un total de 28 positius en elCFFuenlabrada.

Hi ha un total de 12 nous casos. Quatre dels nous casos estan a Madrid i no van tenir cap contacte des del partit davant l'Elx el passat 17 de juliol. Els altres vuit nous casos porten donant negatiu des del dissabte 18 i, passats vuit dies i malgrat estar aïllats a les seves habitacions els últims sis dies, avui els resultats han donat positiu. A més, entre els 12 nous casos hi havia dues persones amb anticossos en haver passat ja la malaltia i, no obstant això, han donat positiu en aquest últim test.

D'altra banda, comunicar que dos contactes estrets delCFFuenlabrada també han donat positiu.

Estem avaluant les mesures a prendre davant la situació que estem vivint i en el dia d'avui iniciarem els contactes ambLaLiga.

Informar, a més, que el jugador hospitalitzat ahir segueix ingressat, estable i amb simptomatologia no greu derivada de la COVID-19».

tracking