Diari Més

Tornen a tancar els accessos a tres platges de Barcelona per aglomeracions

Entre els banyistes hi ha nombrosos grups de joves, molts que sobrepassen els deu establerts com a número màxim de reunió

Imatge d'una platja de Barcelona durant la jornada d'ahir

Entren en vigor les mesures restrictives en municipis de l'àrea de BarcelonaEfe

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

La Guàrdia Urbana de Barcelona ha hagut de tancar sobre les 16.30 hores d'aquest diumenge tres de les platges de la ciutat perquè de nou, com ja va succeir ahir, s'han aglomerat molts banyistes sense guardar les distàncies de prevenció de contagis.

Segons han informat a Efe fonts municipals, els agents han tancat els accessos de les platges deSantSebastià,Bogatelli MarBellaperquè hi ha hagut una gran afluència de banyistes malgrat que està en vigor la recomanació de no sortir dels domicilis si no és imprescindible per a atallar els contagis de coronavirus, que ja és de transmissió comunitària en l'àrea de Barcelona.

La Guàrdia Urbana de Barcelona ja va haver de tancar ahir a la tarda els accessos a cinc platges de la ciutat pel mateix motiu de massificació sense poder guardar les distàncies.

ElProcicatha resolt aquesta tarda, per a respondre als dubtes dels alcaldes metropolitans, que les platges no s'han de tancar però encarrega als ajuntaments que vigilin l'aforament i el compliment de les normes, entre elles la distància de seguretat.

L'alcalde de Badalona (Barcelona), Xavier Garcia Albiol, ha afirmat que el document delProcicatresolent alguns dubtes d'interpretació de les restriccions no és el que havien demanat els alcaldesmetropilitanos «no respon als nostres dubtes, no tenimdifcultadde comprensió lectora», ha dit en al·lusió al fet que el document explica la resolució signada per Interior i Salut.

En declaracions aTv3, Albiol ha titllat de «despropòsit»

tracking