Diari Més

La Policia de Navarra investiga la convocatòria d'un partit de futbol entre infectats i no infectats de Covid-19

La trobada s'ha promogut en xarxes socials i tindria lloc al pròxim dilluns en el barri pamplonés de Mendillorri

Agents de la policia de Naarra

La Policia de Navarra investiga la convocatòria d'un partit de futbol entre infectats i no infectats de Covid-19EP

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Agents del Grup de Delictes Informàtics de l'Àrea de Recerca Criminal de la Policia Foral de Navarra ha iniciat una recerca per a determinar la responsabilitat penal d'una convocatòria per xarxes socials d'un partit de futbol entre infectats i no infectats per COVID-19.

Segons la convocatòria, la trobada, que s'ha anunciat amb cartells en xarxes socials com: 'patxangaMendillorri', se celebraria dilluns que ve dia 20 en el barripamplonésdeMendillorri, ha informat la Policia Foral.

Es dóna la circumstància que el focus més nombrós registrat a Navarra correspon al brot notificat aquest divendres, 17 de juliol, precisament en el barri deMendillorri, encara que amb ramificacions a altres zones circumdants, que suma en la jornada del divendres 15 casos nous, fins a acumular un total de 51 positius per Covid-19. Es tracta d'un brot lligat a l'oci, especialment nocturn, i amb una incidència molt centrada en quadrilles de gent jove, ha informat el Govern navarrès a través d'un comunicat.

La Policia Foral sol·licita en un comunicat el compliment de la normativa aprovada per les autoritats sanitàries i apel·la a la responsabilitat individual de totes les persones per a evitar contagis.

tracking