Diari Més

Catalunya suma 1.226 nous positius, 894 d'ells en l'àrea metropolitana

Els altres 133 corresponen a la comarca del Segrià i 349 a la ciutat de Barcelona

Amèrica concentra 6,7 milions d'infeccions.

Les morts per coronavirus al món ascendeixen a 569.000Efe

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Catalunya ha sumat durant les últimes 24 hores 1.226 nous positius de Covid-19 , dels quals 133 corresponen a la comarca del Segrià, 349 a la ciutat de Barcelona i 894 a tota l'àrea metropolitana, un 73% del total de contagis, segons les dades difoses aquest dissabte pelDepartamentdeSalut.

El conjunt de l'Àrea Metropolitana de Barcelona, que comprèn les regions sanitàries de Barcelona, Metropolitana Nord iMetropolianaSud, concentren 894 dels nous casos diagnosticats, és a dir, el 73 del total de nous positius, dels quals 349 s'han donat en la capital catalana i 366 a la regió Metropolitana Sud, que inclou a L'Hospitalet de Llobregat.

Segons les dades difoses avui pelDepartamentdeSalut, el nombre total de casos positius -PCRi anticossos- acumulats des de l'inici de la pandèmia a Catalunya ascendeix a 81.932, la qual cosa suposa 1.226 nous respecte a les dades d'ahir.

Aquest nombre de positius, que inclouPCRi proves d'anticossos de persones que ja l'han passat, creix perquè augmenten els contagis, en moltes àrees amb transmissió comunitària, i perquè s'estan fent més test que detecten molts asimptomàtics, ja que sempre fanPCRa pacients amb símptomes.

També moltes empreses han començat a fer proves als seus treballadors, la qual cosa fa aflorar persones que són positives però que no tenen cap símptoma.

A la comarca del Segrià, els positius acumulats sumen 4.091, 133 més que ahir. A la ciutat de Barcelona, el total d'infectats des de l'inici de la pandèmia són 22.551, dels quals 349 han estat notificats en les últimes 24 hores, 3 més que l'augment d'ahir.

El major increment de nous positius amb respecte ahir s'ha produït a la Regió Sanitària Metropolitana Sud, en la qual està inclosa L'Hospitalet de Llobregat.

tracking