Diari Més

Successos

Detingut per agredir a una cambrera que el va instar a posar-se bé la mascareta

Els fets van succeir dissabte en un establiment de menjar ràpid de València

Els fets van tenir lloc ahir dissabte cap a les 19.00h

Detenen a un home a Cambrils per robar a un supermercat i causar violents desordres

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Agents de la Policia Local de València han detingut a un home de36anys que va agredir a la treballadora d'un restaurant de menjar ràpid que li havia instat a col·locar-se bé la màscara quan feia cua al local, i que després del succés va ser perseguit i retingut per altres empleats i clients.

Els fets van ocórrer a les 23.35 hores del passat dissabte a la zona de l'avinguda del Port, quan els agents van ser requerits per diverses persones perquè, pel que sembla, un home havia agredit a una treballadora d'un establiment de menjar ràpid per a, posteriorment, marxar corrent mentre un grup de gent el perseguia.

Els policies van observar al presumpte agressor en la mateixa avinguda, envoltat per diverses persones i rebolcant-se a terra per a tractar d'evitar que el detinguessin, després de la qual cosa els agents el van immobilitzar i emmanillar.

La suposada víctima va manifestar que tot havia ocorregut en el moment en el qual ella els havia requerit a l'home i a la seva parella que es col·loquessin correctament la màscara d'ús obligatori, mentre feien cua a l'interior del local i esperaven per a ser atesos.

La treballadora, que presentava una ferida sagnant a la part superior del nas, els va explicar als agents que la parella havia fet cas omís dels seus requeriments i que, en concret, la dona s'havia posat a cridar i a amenaçar de començar a tossir per tot el local, abans d'abandonar-lo.

Per part seva, l'home i presumpte agressor, segons declarava l'afectada, va començar a colpejar tots els objectes del taulell, arribant a llançar-li una mampara de protecció a la cara a ella i causant-li la ferida visible, a més d'importants desperfectes en el local.

La treballadora els va contar que la parella havia sortit corrent del restaurant, sent perseguida per treballadors i clients, una versió que van subscriure tant l'encarregada com un altre treballador del local, després de la qual cosa els agents van procedir a la detenció del sospitós.

tracking