Diari Més

Saragossa i Osca retrocedeixen a la «fase 2 flexibilitzada» de la desescalada

Es limitaran els aforaments degut a l'increment de casos que s'han detectat en aquestes zones

Imatge de Saragossa.

SaragossaGoogle Maps

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Saragossa i la seva àrea d'influència i la ciutat d'Osca retrocedeixen des d'avui a la fase 2 de la desescalada, en una concepció flexibilitzada segons el Govern d'Aragó, per l'increment de casos detectats en aquestes zones i una tendència que es detecta a l'alta.

Així ho ha anunciat aquest dilluns la consellera de Sanitat,SiraRepollés, qui ha afegit que les quatre comarques que van haver de desescalar a les fase 2 el 22 de juny (Cinca Mitjà, La Llitera, Baix Cinca i Baix Aragó-Casp) també entren en aquesta fase 2 «flexibilitzada».

El Govern d'Aragó planteja «limitar les activitats on puguin produir-se acumulacions de persones, la qual cosa podria facilitar la transmissió comunitària del virus», ha explicat Falo. En concret, hi hauria reduccions d'aforament en comerços al 75%, i en hostaleria, a la meitat a l'interior i al 75% en terrassa sempre amb un límit de 10 persones per taula com a màxim. També es preveuen limitacions d'aforament en vetlles i celebracions com a noces, que s'explicitaran en l'ordre que es publicarà al BOA.

A més, a partir de les 00.00 hores d'aquest dilluns es fa obligatori l'ús de la mascareta en tota la Comunitat.

tracking