Diari Més

Visualitza ràpidament quins són els principals factors de risc de contagi del coronavirus

Infografia que recull les dades recollides per 500 epidemiòlegs i professionals sanitaris

Infografia sobre els riscos de contagi del coronavirus

Visualitza ràpidament quins són els principals factors de risc de contagi del coronavirus

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Què comporta més risc de transmissió del coronavirus i contagi de la Covid-19, anar a la bolera o treballar a una oficina amb diversos treballadors? Segons les dades que els últims mesos han aportat epidemiòlegs i professionals sanitaris, la resposta correcta a aquesta pregunta seria la bolera.

Un portal especialitzat en disseny gràfic (informationisbeautiful.net) ha recollit les dades sobre factors de risc de diverses activitats socials que al llarg dels últims mesos han aparegut a mitjans de comunicació i agències i organismes oficials. Amb aquestes dades han elaborat una infografia on resulta molt senzill descobrir quines activitats comporten major risc de contagi.

Definitivament, anar a un 'nigtclub' és l'activitat que presenta un major nivell de risc, però n'hi ha d'altres, més comuns, que se li atansen en factors de perillositat. Així, un casament o un funeral també acumulen un ric molt elevat, així com anar a un concert o assistir a una festa a un espai interior.

Hi ha altres activitats considerades de risc mitjà, com ara una piscina pública o fer exercici a un gimnàs, mentre que les considerades de risc baix són, per exemple, jugar a golf, visitar una biblioteca o un museu o anar a la platja.

En qualsevol cas, qualsevol activitat, amb major o menor risc de possible transmissió de coronavirus, veu afectada la seva incidència si es tenen en compte les mesures recomanades per les autoritats sanitàries, és a dir, utilitzar la mascareta, mantenir la distància social i rentar-se sovint les mans.

tracking