Diari Més

Televisió

El videojoc 'The Sims' tindrà un reality amb 100.000 dòlars de premi

Electronic Arts ha ideat el format, anomenat 'The Sims Spark’d', que emetrà la cadena estatunidenca TBS aquest estiu

El nou programa de televisió premiarà els millors jugadors.

El videojoc 'The Sims' tindrà un reality amb 100.000 dòlars de premi

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

La popular franquícia de videojocs The Sims es llançarà a la televisió amb el seu propi 'reality xou', en el qual 12 concursants competiran per crear els millors personatges amb un premi final de 100.000 dòlars. Electronic Arts ha ideat el format, anomenat 'The Sims Spark’d', que emetrà la cadena estatunidenca TBS aquest estiu i comptarà amb els jugadors més destacats d'aquest videojoc de simulació social que, des de la seva estrena l'any 2000, és un dels més reeixits de la història.

Els dotze participants competiran per crear els millors personatges, habitatges i històries vitals, que seran valorades per un panell de jutges, va indicar el canal. «Des del seu inici, 'The Sims' ha estat una experiència innovadora que ha permès als jugadors crear i viure virtualment històries», va assegurar la gerent de la franquícia, Lyndsay Pearson.

Aquesta idea introduirà a 'The Sims' en el lucratiu món dels esports, sent un dels primers videojocs amb una dinàmica que no està basada en l'esport ni en la competició que forma part de la disciplina. Al llarg de dues dècades d'existència i de quatre edicions diferents, 'The Sims' és la franquícia de videojocs per a computador més venuda de la història i una de les més reeixides en la resta de plataformes, amb més de 200 milions de còpies venudes en el món.

La seva última versió, 'The Sims 4', va registrar 10 milions de jugadors únics en el primer trimestre de l'any, amb 2,5 milions de nous usuaris durant el confinament pel coronavirus. El joc no té objectius definits i consisteix a crear individus virtuals, personalitzar les seves característiques físiques i personalitat per a posteriorment decidir sobre la seva història vital, complir els seus desitjos i canviar el seu estat d'ànim.

tracking