Diari Més

Els controls al Segrià creen cues el primer dia laborable després del confinament

El desplegament policial blinda les carreteres d'accés a la comarca

Control policial a la carretera N-240 a la comarca del Segria, utilitzada per anar a les platges de Tarragona.

control policial, Segrià, confinament, N-240Efe

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Els accessos a la comarca del Segrià han registrat des de primera hora d'aquest matí algunes retencions de vehicles als fins a 25 controls policials que els Mossos d'Esquadra han establert des del decret de confinament d'aquest territori dissabte passat per l'augment de casos de la COVID-19.

Segons ha informat la policia catalana a Efe, malgrat això no s'ha produït cap incidència destacable durant aquest primer dia laborable de confinament, en el qual s'han mantingut els controls de manera intensa. En aquest sentit, han recordat que estan tancades totes les sortides al Segrià de l'A-2, l'AP-2, així com diverses carreteres secundàries.

El desplegament policial de gairebé 200 agents blinda les carreteres d'accés a la comarca perquè ningú se salti el confinament, la qual cosa està sancionat amb multes d'entre 100 i 600 euros.

Precisament, aquests tancaments han provocat que alguns conductors hagin tingut alguna dificultat per poder accedir a primera hora d'aquest matí a alguns pobles de la comarca per anar a treballar.

Així i tot, la majoria portava el certificat d'autoresponsabilitat de les empreses que els ha facilitat l'entrada a la comarca.

Durant la tarda del diumenge també es van viure algunes cues de cotxes que van haver de detenir el seu pas a l'entrada de la ciutat, alguns d'ells, arribats de zones de platja de la CostaDauradadesprés que s'anunciés que sí que es permetria entrar als veïns empadronats al Segrià.

Així i tot, la majoria de residents a la comarca van tornar el mateix dissabte, després que la Generalitat difongués inicialment que, a partir de les 16.00 hores, ja no es permetria l'entrada, excepte per motius laborals.

tracking