Diari Més

Successos

Enxampen un lladre a Barcelona que anava en el maleter d'un cotxe envoltat de bitllets

Els Mossos han detingut cinc individus en aquesta operació per robar en almenys cinc establiments comercials de Sants amb el mètode del butró

Un agent dels Mossos d'Esquadra

Un agent dels Mossos se salta el confinament i acaba amonestatACN

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Els Mossos d'Esquadra han detingut quatre homes i una dona, d'entre 29 i 41 anys, de nacionalitat romanesa i implicats en almenys quatre robatoris en establiments comercials de Sants. Segons un comunicat de la policia catalana, la banda accedia als comerços amb el mètode del butró. Concretament, entraven a la porteria d'un edifici, obrien l'habitació dels comptadors i feien un forat que comunicava amb el local al qual volien accedir.

Els investigadors han resolt aquests robatoris després d'enxampar en un control els cinc assaltants el 15 de març. Un d'ells viatjava al maleter tapat amb una manta i envoltat de bitllets, eines, restes de totxos i pols. Els cinc detinguts han passat a disposició judicial i han quedat en llibertat amb càrrecs.

Al grup criminal, format pels cinc detinguts, i per dues persones més que tenen ordres de detenció vigents, se'ls atribueixen 3 robatoris amb força i un quart en grau de temptativa, comesos entre el mes d'octubre passat i el març.

Un dels indicis que ha permès atribuir-los un dels robatoris és la identificació, el passat 3 d'octubre, de cinc dels integrants del grup. Un dels agents que hi va participar es va fixar en el fet que un d'ells portava una ampolla de cava molt característica. Setmanes després es va saber que havia estat sostreta de l'establiment aquell mateix dia. Els cinc detinguts van passar a disposició judicial i van quedar en llibertat amb càrrecs.

tracking