Diari Més

Successos

Els Mossos es personen al Camp Nou per demanar documentació sobre el cas 'Barçagate'

Els agents van anar a l'estadi per requeriment judicial per sol·licitar informació sobre els contractes amb I3 Ventures

Els fets van passar dissabte per la matinada al carrer Cartagena.

mossos d'EsquadraMossos d'Esquadra

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Els Mossos d'Esquadra s'han personat aquesta setmana al Camp Nou per demanar al club blaugrana documentació relacionada amb el cas Barçagate. Segons informa aquest diumenge La Vanguardia, els agents van anar a l'estadi per requeriment judicial i van sol·licitar informació sobre els contractes amb I3 Ventures, la firma encarregada de monitorar les xarxes socials per al club i que va generar comptes falsos en què es criticaven opositors i fins i tot futbolistes.

La investigació, oberta arran de la denúncia de vuit socis que formen part del grup Dignitat Blaugrana, vol determinar si es va produir alguna irregularitat i, en cas que sigui així, determinar qui va ser el responsable.

Segons La Vanguardia, els Mossos van sol·licitar informació sobre els contractes, sobre el preu que es va pagar per aquests i sobre els controls i filtres amb què funciona el club. Concretament s'investiga un possible delicte d'administració deslleial, en cas que s'hagi pagat un preu desorbitat, i un possible delicte de corrupció entre particulars, en cas que algun directiu hagués percebut una comissió.
tracking