Diari Més

Meteorologia

Catalunya registra el dia més calorós d'aquest any

Les temperatures baixaran demà notablemen

Les altes temperatures han provocat la seva mort.

Moren dos homes després de patir un cop de calor mentre treballaven a Valladolid i AlacantEfe

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Catalunya ha patit aquest dimecres el dia més calorós d'aquest any, amb una màxima de 38ºC a Torroja del Priorat, segons ha informat el Servei Meteorològic de Catalunya.

També s'han registrat temperatures màximes altes a Vinebre (37,4ºC), Aitona (36,6ºC) i en general amb màximes que han superat els 36ºC en punts de Ponent i a la vall de l'Ebre.

Al pantà de Riba-roja han mesurat 37ºC i a la ciutat de Lleida han arribat als 36,2ºC.

Aquestes temperatures es temperaran demà, quan s'espera l'entrada d'un front que deixarà xàfecs al Pirineu, prepirineu i al quadrant nord-est de Catalunya, a més de al massís dels Ports a Tarragona.

Les temperatures baixaran demà notablement i se suavitzaran en general sense superar els 32ºC a les zones més caloroses o fins 35ªC a la vall de l'Ebre, mentre que a la costa no s'arribarà als 30ºC, segons les previsions de l'SMC.

D'altra banda, segons l'observador meteorològic de l'Estartit (Baix Empordà), la temperatura de l'aigua de la mar més propera a la superfícies és avui de 24,2ºC, que és la segona més alta dels últims 47 anys en un mes de juny .

tracking