Diari Més

Mobilitat

Ibèria llança vols barats a una cinquantena de destins estatals i europeus

La companyia comença una campanya amb preus des de 19 euros i amb un canvi de data inclòs

Imatge d'arxiu d'un avió d'Iberia.

Iberia suspèn els vols a Shanghái degut a la situació provocada pel coronavirusPixabay

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Ibèria ha llançat aquest dilluns una campanya de vols a baix preu a 50 destins d'Espanya i de la resta d'Europa, entre ells a Alacant i València per 19 euros, i ha anunciat que estendrà la seva nova política de flexibilitat de manera que tots els bitllets que s'adquireixin fins al pròxim 8 de juliol tindran un canvi gratis.

Segons informa l'aerolínia, la campanya ha estat dissenyada coincidint amb l'inici del programa d'estiu, i té com a objectiu «estimular la demanda i promocionar el turisme» tant en els destins nacionals com en els de mitjana distància, fortament colpejats per la crisi sanitària del coronavirus.

Fins al pròxim 8 de juliol, Ibèria oferirà vols a ciutats espanyoles com Alacant, Sevilla i València, des de 19 euros per trajecte; Màlaga, Jerez, Granada, Vigo, Bilbao, Santander, Astúries, Santiago o la Corunya, des de 25 euros, i Barcelona i Sant Sebastià, des de 29 euros.

Destins europeus, des de 19 euros

L'oferta inclou a més trajectes a destins de l'entorn, com Porto o Lisboa (Portugal), des de 19 euros; Bordeus (França), Marràqueix (el Marroc) i Brussel·les (Bèlgica), des de 29 euros; o Manchester (Regne Unit), Niça (França), Roma, Milà i Venècia (Itàlia), a partir de 35 euros.

Els passatgers també podran beneficiar-se de baixos preus en els seus desplaçaments, entre altres, a Florència i Torí (Itàlia), Amsterdam (Països Baixos), i a algunes de les principals capitals europees, com Londres, Berlín, Dublín, Viena, Zurich, Atenes i Praga, a partir de 39 i 49 euros per trajecte.

Així mateix, Ibèria ha optat per continuar apostant per la flexibilitat per a generar confiança en els seus clients, de manera que els vols que s'adquireixin durant aquesta campanya inclouran un canvi gratis de manera que només caldria abonar diferència de tarifes, si n'hi hagués.

En el seu programa de fidelització Ibèria Plus, multiplicarà fins per quatre els Punts Elit en els vols del grup en les compres que es realitzin fins al 15 de juliol per a volar fins al 30 d'agost.

A partir d'aquest dimecres, Ibèria reprendrà el seu programa de vols de curt i mitjà termini després d'un període atípic, condicionat per les restriccions a la mobilitat plantejades pels Governs per a controlar l'emergència sanitària, en el qual ha prestat servei només als qui havien de viatjar per força major.

tracking