Diari Més

Catalunya és la Comunitat Autònoma amb més casos diagnosticats en l'última setmana

Han ingressat a l'hospital per afectació de covid un total de 12 persones en els últims set dies

Un professional sanitari dedicat al tractament de malalts per la Covid-19.

Les morts vinculades al coronavirus a Catalunya arriben a les 8.845 personesEfe

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Catalunya és la Comunitat Autònoma que ha diagnosticat més casos de covid-19 en els últims 7 dies, un total de 612, gairebé el doble que Madrid (349), i també la que ha detectat més infeccions per coronavirus en els últims 14 dies, 1.198, per sobre de Madrid (941).

Segons les dades difoses aquesta tarda pel Ministeri de Sanitat, Catalunya té una incidència acumulada (IA) de casos diagnosticats per cada 100.000 habitants de 7,97 en els últims set dies, només per darrere d'Aragó (21,22) i per sobre de Madrid (7,34).

Les mateixes dades, que el Ministeri rep del departament de Salut de la Generalitat, indiquen que ahir es van diagnosticar a Catalunya 26 casos nous, mentre que a Madrid van ser 29, del total de 99 diagnosticats en tota Espanya.

Segons les mateixes dades, a Catalunya han ingressat a l'hospital per afectació de covid un total de 12 persones en els últims set dies, menys que a Madrid (51), Castella i Lleó (19), Castella-la Manxa (17) i Aragó (14).

Pel que fa als ingressos a l'UCI, Catalunya ha reportat que en els últims set dies han necessitat aquesta hospitalització crítica dos malalts de covid, el mateix nombre que Madrid i un menys que Castella i Lleó.

El departament de Salut de la Generalitat ha informat aquest matí que a les UCI dels hospitals catalans encara estan ingressats 54 pacients de covid.

tracking