Diari Més

Detectats set positius en un brot de coronaris a la Vall d'Aran entre participants a una barbacoa

Malgrat els últims positius registrats a Lleida la Generalitat no es plateja tornar a un «escenari de fases»

La consellera de Salut de la Generalitat, Alba Vergés, va visitar divendres LLeida.

Detectats set positius en un brot de coronaris a la Vall d'Aran entre participants a una barbacoaEfe

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

La província de Lleida ha registrat un nou brot de coronavirus, en aquest cas a la Vall d'Aran, on almenys set persones que havien participat en una barbacoa han donat positiu per coronavirus.

El Consell General d'Aran, l'òrgan de govern de la zona, va anunciar el passat 23 de juny que dues persones havien donat positiu amb la prova PCR i que es trobaven en aïllament domiciliari.

Explicava així mateix que els sanitaris de l'hospital Vall d'Aran estaven fent un seguiment dels contactes d'aquests positius i que no es descartaven nous casos.

El 25 de juny, el Consell informava d'altres cinc casos de coronavirus, també confirmats amb la prova PCR, i tornava a insistir que no es descartava la detecció de més positius.

El brot de la Vall d'Aran se suma al que s'ha detectat en la residència Castrillón de Lleida, on en els últims dies s'han registrat 13 casos de contagi entre els ancians residents i altres cinc entre els treballadors.

Malgrat els nous brots de coronavirus que s'han registrat a Catalunya en les últimes setmanes, la Generalitat no es planteja «tornar a un escenari de fases».

La consellera de Salut, Alba Vergés, va visitar ahir Lleida, on va voler deixar clar que la situació a la província «està controlada», però que la societat ha de seguir totes les recomanacions per a evitar nous contagis

tracking