Diari Més

Prohibeixen les visites a 44 residències de Madrid per nous casos de Covid-19

La majoria dels contagiats són ancians que no mostren símptomes

Una cuidadora dona de menjar a una anciana en una residència a Madrid.

Prohibeixen les visites a 44 residències de Madrid per nous casos de Covid-19Efe

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

La Comunitat de Madrid ha prohibit les visites a un total de 44 residències de majors en registrar nous casos de coronavirus, segons fonts de la Conselleria de Polítiques Socials, que asseguren que la majoria dels casos són asimptomàtics.

Fonts de la Conselleria de Polítiques Socials han precisat a Efe que la detecció de nous casos de coronavirus a la residències de majors de la regió és fruit del control que s'està efectuant en aquests centres, en col·laboració amb la Conselleria de Sanitat.

La decisió de prohibir les visites s'ha adoptat després de registrar-se nous casos, la majoria asimptomàtics, i evitar que es produeixin més contagis, han detallat les mateixes fonts.

Són les residències públiques Doctor González Bueno, el centro residencial de Colmenar Viejo, Nuestra Señora del Carmen (Madrid), Santiago Rusiñol (Aranjuez), Cisneros (Alcalá de Henares), Gran Residencia de Carabanchel (Madrid), Francisco de Vitoria (Alcalá de Henares), Adolfo Suárez (Madrid) i la residència deManoteras(Madrid).

També les residències privades San Esteban (Fuenlabrada), Montehermoso (Madrid), La Torre (Morata de Tajuña), Fundación Catalina Suárez La Purísima Concepción (Madrid), Moscaterales (San Sebastián de los Reyes), Parque de los Frailes (Leganés), Geroinnova de Miramadrid (Paracuellos de Jarama), Los Peñascales (Torrejón de Ardoz), San Marcos (San Martín de la Vega), Albertia Moratalaz (Madrid), Nuestra Casa (Collado Villalba).

I els centres residencials Nuestra Señora de la Soledad (Parla), Domusvi Espartales (Alcalá de Henares), Inarejos (Cobeña), Rosalba (Sevilla la Nueva), Virgen de la Nueva (San Martín de Valdeiglesias), Fuentes de Pedrezuela (Pedrezuela), Los Balcones (Leganés), Santa Justa (Fuenlabrada), C.A. Benito Menni (Ciempozuelos), La Florida (Madrid), Ilunión (Parla), Plata y Castañar (Madrid), San Juan de Dios (El Álamo), Santa Teresa Jornet (Madrid), San Enrique y Santa Rita (Madrid), Sanitas Residencial Henares (Alcalá), Vuestra Casa (Madrid), Jazmín (Madrid), Amavir Ciudad Lineal (Madrid), Los Nogales Hortaleza (Madrid), Amavir Coslada, Rafael Alberti (Madrid), Josefa Segovia (Madrid) i Las Azaleas (Madrid).

tracking