Diari Més

Els desitjos de les dones embarassades canvien durant la Covid-19

Menys dolços i més gelats, segons un estudi

Els dolços són un dels aliments estrella

Els desitjos de les dones embarassades canvien durant la Covid-19Cedida

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

La revista femenina estarguapas.com ha realitzat un estudi que assenyala quins han estat els desitjos més comuns entre les embarassades durant el confinament per la Covid-19.

Els desitjos són l'ànsia irracional d'ingerir qualsevol tipus d'aliment en qualsevol moment de la gestació i són provocats, segons la revista, per la manca de qualsevol mena de nutrient durant el desenvolupament del fetus o pels trastorns hormonals compresos durant l'embaràs.

La revista va fer un estudi a 300 mares d'un primer fill assenyalant quins desitjos havien estat els més freqüents durant el seu període d'embaràs. Entre altres, les fruites àcides, els adobats, els dolços o derivats lactis van ser els principals fins a l'arribada de l'any 2020.

Els desitjos durant el confinament

L’esmentada revista va realitzar una nova enquesta a 600 dones embarassades, aquesta vegada durant el coronavirus.

Als pocs dies de declarar-se l'Estat d'Alarma al país, segons les entrevistades, comencen a experimentar altres necessitats alimentàries respecte als seus primers mesos d'embaràs.

Els desitjos de les dones embarassades durant el confinament, segons conclou aquest estudi, són molt diferents al que tenien anteriorment. Els dolços baixen un 5% respecte al període anterior al confinament. Els gelats pugen un 3% i el formatge es converteix en el tercer antull més requerit, un 15% de les enquestades l'assenyala com el seu favorit durant aquest període. Respecte a la resta, els fregits són el quart amb un 12%, els ous un 11%, aliments salats 10% i finalment la carn amb un 9%. El desig de fruites àcides desapareix durant el confinament.

tracking