Diari Més

Successos

Un surfista mor després de l'atac d'un tauró blanc a Austràlia

L'home va poder ser rescatat per altres surfistes, però va morir a causa de les greus ferides que presentava en una cama

Un tauró neda a prop d'un jetski

Un surfista mor després de l'atac d'un tauró blanc a AustràliaAP

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Un home va morir aquest diumenge després de ser atacat per un tauró blanc mentre practicava surf en una platja del sud-est d'Austràlia, va informar la Policia.

La víctima, de 60 anys, va perir per les ferides en una de les seves cames causades per la mossegada de l'esqual, que segons testimonis mitjana uns 3 metres de longitud.

Uns altressurferosvan ajudar el ferit a espantar al tauró i el van portar fins a la riba de la platja deKingscliff, en el nord de l'estat de Nova Gal·les del Sud.

Els serveis mèdics d'emergència van assistir a la víctima, però finalment aquesta va perir abans de ser traslladat a un hospital. Les autoritats van procedir al tancament de la platja durant almenys 24 hores després d'albirar a l'esqual encara en la zona.

Aquesta és la tercera mort per l'atac d'un tauró a Austràlia en el que va d'any. En 2019, es van comptabilitzar fins a 27 atacs d'esquals a persones, encara que ningú va perdre la vida.

Segons estudis de l'agència científica governamentalCSIROde principis de 2018, Austràlia compta amb uns 2.210 exemplars adults de tauró blanc, considerats com els més perillosos.

tracking