Diari Més

Successos

Clausuren un bar de Granada amb música en directe i excés d'aforament

El bar havia congregat en el seu espai interior a gran quantitat de públic que assistia a una actuació en viu

Un cotxe de la policia de Granada

Clausuren un bar de Granada amb música en directe i excés d'aforamentCedida

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

La Policia Local de Granada ha clausurat un establiment del centre d'aquesta capital andalusa que, durant aquesta matinada, va oferir una actuació en directe amb la qual va superar l'aforament permès i va incomplir les mesures de seguretat l'estat d'alarma.

Segons ha informat aquest cos en un comunicat, el dispositiu dedicat al control d'establiments va actuar, sobre les 0.30 hores de la matinada d'avui dissabte, en un local situat en la cèntrica zona de Porta Real.

Malgrat que el local té llicència d'activitat com a establiment especial d'hostaleria amb música, els agents ho van clausurar per excés d'aforament, per incomplir les mesures de seguretat quant a distància entre persones i per no adequar-se a les activitats permeses en la fase dues de la desescalada en la qual està Granada.

Els agents van clausurar l'establiment, van retirar també les taules i cadires de la terrassa i han formalitzat una denúncia amb les infraccions detectades.

També aquesta matinada, sobre la 1.00 hores, una altra patrulla de la Policia Local de Granada ha detingut a un jove de 20 anys que es trobava a l'interior del parc García Lorca causant danys al mobiliari públic i amenaçant als treballadors de manteniment.

Els agents van comprovar que el detingut mantenia una actitud agressiva i impedia als treballadors realitzar la seva labor, el mateix comportament que ha repetit durant diverses jornades d'aquest mes.

Segons una estimació provisional, els danys causats en els primers dies de juny pel detingut superen els mil euros.

El jove va ser arrestat i traslladat a dependències policials, on roman fins a la seva posada a disposició judicial.

tracking