Diari Més

Tots els passatgers del vol a Lanzarote, negatius en Covid 19

Tots els passatgers del vol Madrid-Lanzarote als quals se'ls va realitzar una prova, han donat negatiu en la malaltia.

Tots els passatgers han donat negatiu

Tots els passatgers del vol a Lanzarote, negatius en Covid 19Efe

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

La Conselleria de Sanitat informa que en total s'han realitzat 57 proves, incloent els contactes estrets i el passatger afectat, i tots els resultats han estat negatiu.

Els fets van ocórrer el passat 29 de maig quan el passatger tornava a Lanzarote després de viatjar a Ciudad Real, on va mantenir contacte amb una persona contagiada deCovid19.

L'home s'havia sotmès dos dies abans de tornar a Lanzarote, on resideix, a una provaPCRi una vegada en l'avió va rebre una trucada de la seva germana alertant-li que el resultat del test era positiu.

En tenir coneixement que l'home havia pres un vol des de Madrid cap a Lanzarote, les autoritats de salut pública de Castella-la Manxa es van posar en contacte amb les canàries i a l'arribada del vol a l'illa, li esperava els recursos sanitaris i la Guàrdia Civil.

L'home va tornar a donar positiu en una segona prova deCovid19 i es van prendre les mesures d'aïllament i control sanitari per a ell i per a les 13 persones que van viatjar en els seients confrontants.

Sanitat indica que davant l'angoixa creada en passatgers que podrien tenir patologies prèvies o situacions delicades, es va decidir ampliar les proves i es van fer un total de 57.

Encara que totes les proves han donat negatives, les 14 persones que han estat aïllades hauran de continuar en quarantena una setmana més en compliment del protocol.

tracking