Diari Més

Successos

Detingut després de matar a la seva mare i ferir al seu pare amb una arma blanca

Va fugir del domicili al volant del seu cotxe i va ser localitzat hores després

Imatge del domicili on han tingut lloc els fets.

Detingut després de matar a la seva mare i ferir al seu pare amb una arma blancaEfe

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Un individu de30anys ha matat presumptament a la seva mare i ha ferit de gravetat al seu pare amb una arma blanca durant la passada nit de dijous en un habitatge familiar de Sant Vicent del Raspeig (Alacant).

Segons haninformat aEFE fonts de la investigació, el supòsit parricida, que és espanyol igual que les víctimes, ha estat detingut i es troba als calabossos de la comandància de la Guàrdia Civil, a Alacant.

El succés va ocórrer al voltant de les 23.30 hores d'ahir a l'habitatge familiar situat en el número 26 del carrerReyesCatólicosde Sant Vicent del Raspeig en circumstàncies ques'estaninvestigant, la mare tenia67anys i el pare en té 66.

Els primersenarribar al domicili van ser efectius de la policia local i d'una ambulància delSAMU, i van trobar al pare amb una incisió per arma blanca al coll intentant tapar la ferida que havia patit la seva esposa.

Els metges delSAMUno van poder evitar que la dona morís i van traslladar al pare a l'hospital, on segons les fonts consultades per EFE es troba estable sense que, en principi, es temi per la seva vida.

El fill i presumpte parricida va fugir del domicili al volant del seu cotxe i va ser localitzat hores després, durant la matinada, per la Policia Nacional en un carrer del barri deJuanXXIII, a la zona nord de la capital, on va ser arrestat.

L'arma homicida suposadament utilitzada en el crim va ser trobada pels agents a l'interior del cotxe.

tracking