Diari Més

Successos

Detecten conductor sense carnet en desplaçament interprovincial no autoritzat

El conductor no tenia carnet i es desplaçava sense causa justificada

Agents de la Guàrdia Civil han detingut a un home com a presumpte autor de la profanació de les tombes

Detingut un home per la profanació de les tombes d'un policia i un guàrdia civil a Montcada

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

La Guàrdia Civil investiga a un veí deRedondelaal qual va detectar conduint sense carnet un vehicle amb múltiples deficiències quan realitzava un desplaçament interprovincial no autoritzat en la Fase II de la desescalada.

Segons ha informat aquest dissabte l'institut armat, els fets van tenir lloc a última hora de la tarda d'ahir, quan una patrulla de motoristes va interceptar al vehicle a l'altura deCañiza.

El conductor, que mai ha obtingut el carnet, conduïa per la A-52 sentit Vigo i procedia d'Orense, pel que sembla sense causa justificada, com tampoc la tenia el seu acompanyant, per la qual cosa tots dos van ser denunciats per incomplir les restriccions a la mobilitat de l'estat d'alarma.

Els agents van comprovar, a més, que el vehicle en el qual circulava l'investigat presentava diverses deficiències tècniques, ja que el turisme mancava de sistema de fuita de gasos eficaç i els pneumàtics no presentaven dibuix en les ranures principals de la banda de rodament, fets que van ser denunciats per via administrativa.

tracking