Diari Més

Un minut de silenci en l'últim dia de dol per les víctimes de la Covid-19

A la Comunitat de Madrid s'allargarà fins el 7 de juny i el dol durarà 70 dies, ja que es va iniciar el 30 de març

El president del Govern, Pedro Sánchez i els vicepresidents primera, Carmen Calvo i segon, Pablo Iglesias, durant el minut de silenci en record de les víctimes del coronavirus el passat 13 de maig.

Un minut de silenci en l'últim dia de dol per les víctimes de la Covid-19Efe

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El president del Govern, Pedro Sánchez, alts càrrecs, personal de Moncloa i institucions de tot el país mantindran a les 12 d'aquest migdia un minut de silenci en reconeixement a les víctimes de la pandèmia, en l'últim dels deu dies de dol decretats per l'Executiu.

Segons ha informat la Secretaria d'Estat de Comunicació, amb aquest homenatge en record a les víctimes finalitzen, a les zero hores d'avui, els deu dies de dol decretats, que es van iniciar també amb un minut de silenci en una primera jornada (el 27 de maig) que va unir a totes les institucions, des de la Prefectura de l'Estat, el Govern, el Parlament fins als Executius autonòmics i els ajuntaments.

A la Comunitat de Madrid el dol per les víctimes estarà vigent fins a la mitjanit del 7 de juny, amb el que en total durarà 70 dies, ja que va ser declarat el passat 30 de març.

tracking