Diari Més

Investigació

El sospitós del cas Madeleine va fantasiejar amb segrestar a un menor, segons un mitjà alemany

Va escriure a un conegut que sentia el desig de «caçar una cosa petita i utilitzar-la durant dies»

La petita Madeleine en una imatge de l'època en què va desaparéixer.

Tretze anys després apareix una nova pista sobre la desaparició de Madeleine McCannEfe

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El presumpte assassí de Madeleine McCann, un home de 43 anys que està sent investigat per la fiscalia de la ciutat alemanya de Braunschweig, va manifestar a un conegut la seva fantasia de segrestar i abusar d'un nen petit, segons va revelar aquest divendres el setmanari Der Spiegel.

D'acord amb documents de la investigació als quals ha tingut accés el setmanari, al setembre de 2013 el sospitós, identificat com Christian B., li va escriure a un conegut per un servei de missatgeria de xat que sentia el desig de «caçar una cosa petita i utilitzar-la durant dies».

A la resposta del seu interlocutor que això seria perillós, Christian B. va replicar: «Bah, si després s'eliminen les proves».

El presumpte assassí de Madeleine, que tenia 3 anys quan va desaparèixer l'any 2007 a l'Algarve portuguès, on estiuejava amb la seva família, es troba en l'actualitat complint condemna en una presó alemanya i compta amb nombrosos antecedents per delictes sexuals, entre ells contra menors.

Der Spiegelrevela també que el presumpte assassí està sent investigat així mateix per un altre possible segrest, el de la nena alemanya Inga, de 5 anys, que va desaparèixer a l'estat federat de Saxònia-Anhalt a la primavera de 2015, durant una excursió amb la seva família.

Christian B. es trobava per aquestes dates en un terreny a 90 quilòmetres de distància del lloc en què va ser vista la nena per última vegada; aquest va ser registrat un any després per la policia, que va trobar un USB que contenia pornografia infantil però cap rastre del parador d'Inga.

Aquest dijous, la Fiscalia de Braunschweig (centre del país) va confirmar que parteix de la base que Madeleine va morir en mans de Christian B., la presència del qual al lloc dels fets va quedar confirmada per una trucada realitzada pel presumpte culpable que va ser registrada per una antena de telefonia mòbil.

El ciutadà alemany va viure a l'Algarve portuguès entre 1995 i 2007, prop de la localitat de Praia da Luz en la qual es trobava l'apartament turístic del qual va desaparèixer Maddie.

tracking