Diari Més

Subhastaran la foto d'un nu de Jennifer Aniston per a recaptar fons contra el coronavirus

Una imatge que va realitzar Mark Seliger l'any 1995

L'actriu es va fer molt coneguda gràcies al seu paper a la sèrie Friends.

Subhastaran la foto d'un nu de Jennifer Aniston per a recaptar fons contra el coronavirusEfe

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Enmig de l'actual pandèmia pel coronavirus es realitzen tota mena de campanyes amb la finalitat de recaptar fons per a hospitals i institucions vinculades a la salut i en especial a lalluita contra la Covid-19.

I una d'aquestes iniciatives és la que ha anunciat que el pròxim 12 de juny es realitzarà una subhasta en la qual es podran adquirir icòniques fotos de diferents estrelles de Hollywood. Però un dels principals articles del lot és una fotografia de Jennifer Aniston en la qual va posar nua.

La imatge va ser feta el 1995, pel reconegut Mark Seliger, un dels fotògrafs més destacats de la indústria. En aquesta sessió, Seliger va retratar a Aniston quan tot just l'actriu començava a fer-se un nom gràcies a la recent estrena de la sèrie Friends, que només portava un any en emissió.

A les seves xarxes socials, l'actriu va escriure: «El meu benvolgut amic Mark Seliger es va unir a Radvocacy i Christie's per a subhastar 25 dels seus retrats, entre ells el meu, per a recaptar fons contra la Covid. El cent per cent del que s'obtingui serà destinat a Nafclinics».

tracking