Diari Més

Societat

Les gallines d'un granger que s'han fet virals en pondre ous amb el rovell verd

Segons indica Shihabudheen Ak els ous són comestibles

Imatge d'un ou d'una de les gallines de Shihabudheen Ak.

Les gallines d'un granger que s'han fet virals en pondre ous amb el rovell verdFacebook Shihabudheen Ak

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

ShihabudheenAkés un granger que viu aMalappuram, Índia, que s'ha fet viral a les xarxes socials després de publicar diversos vídeos i imatges on mostra que els ous de les gallines de la seva granja tenen el rovell de color verd.

Akva explicar al mitjà 'TheNewsMinute' que fa nou mesos una de les seves gallines va pondre un ou amb el rovell verd i, segons explica, se'l va menjar. Poc a poca va anar descobrint que tots els ous que ponia aquesta gallina tenien el mateix color, motiu pel qual va decidir incubar-los. El resultat? Van néixer sis pollets que quan van començar a pondre ous també tenien el rovell verd.

El granger va començar a explicar la seva experiència a Facebook i la seva història es va popularitzar. El personal de la Universitat de Ciències Veterinàries i Animals de Kerala va realitzar proves als animals per descobrir què passava amb aquestes gallines. Segons els resultats, el color verd seria una conseqüència de la seva alimentació. Una teoria que no convenç aShihabudheenAkqui assegura que totes les gallines del seu corral s'alimenten a base de galetes d'arròs, llet de coco i restes orgàniques.

tracking