Diari Més

Política

El BOE publica els nomenaments dels números dos i tres de la Guàrdia Civil

Pablo Salas i Félix Blázquez substituiran a Laurentino Ceña i Fernando Santafé, respectivament

El director adjunt de la Guàrdia Civil (DAO), Laurentino Ceña.

El director adjunt de la Guàrdia Civil presenta la seva dimissió després del cessament de Pérez de los CobosEfe

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

ElBoletínOficial del Estado(BOE) publica aquest dilluns els nomenaments dels tinents generals PabloSalasiFélixBlázquezcom a director adjunt operatiu i com a cap del Comandament d'Operacions de la Direcció General de la Guàrdia Civil, respectivament.

PabloSalassubstitueix al tinent generalLaurentinoCeña, que va renunciar com a número dos de l'institut armat després de la destitució del tinent coronel Diego Pérez delsCobosen la prefectura de la Comandància de la Guàrdia Civil a Madrid, suposadament per l'informe sobre les manifestacions del 8 de març remès al jutjat.

FélixBlázquezrelleva, per part seva, com a número tres al tinent general FernandoSantafé, que també va ser destituït pel ministre de l'Interior, Fernando Grande-Marlaska.

El nou director adjunt operatiu era el màxim responsable del Servei d'Informació de la Guàrdia Civil, mentre que el nou cap del Comandament d'Operacions era l'Autoritat de Coordinació de les actuacions per a fer front a la immigració irregular en la zona de l'Estret de Gibraltar, mard'Alboráni aigües adjacents.

Per a aquest últim lloc, Interior ha nomenat com a substitut al general de divisióJuanLuisPérezMartín, que també coordinarà les actuacions enfront de la immigració il·legal a Canàries, on ha estat destituït el general de brigadaJuanMiguelArribasRevuelto, segons publica el BOE.

tracking