Diari Més

Successos

Detingut un jove per agredir i abusar sexualment a dos menors a un parc de València

Agents de la Policia Nacional han detingut a València a un jove de 27 anys, com a presumpte autor d'un delicte d'abús i un altre d'agressió sexual a dos menors d'edat  

Imatge d'arxiu d'un vehicle del CNP

Detingut un jove per agredir i abusar sexualment a dos menors a un parc de Valènciacedida

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Les recerques es van iniciar al març en tenir coneixement els policies que dos menors haurien estat víctimes d'un abús i una agressió sexual per part d'un jove del seu veïnat, han explicat les forces de seguretat en un comunicat.

Durant les recerques, els agents van esbrinar que un dels fets hauria ocorregut al gener quan la víctima es trobava en un parc de València al costat d'una amiga, moment en què un home que coneixia del barri i que ja aquest mateix matí havia intentat que s'anés amb ell, es va aproximar a elles i va tornar a insistir perquè li acompanyés alhora que li deia que no li passaria res.

Les dues noies van marxar del lloc i es van dirigir cap a una rotonda, on el sospitós les va tornar a abordar i en aquesta ocasió sense mediar paraula, pel que sembla li va tocar i va grapejar el pit de manera insistent a una d'elles, per a a continuació marxar-se.

En el transcurs de la recerca, els policies van tenir coneixement que al febrer s'hauria produït una agressió sexual per part d'un jove en la mateixa zona. En aquesta ocasió el sospitós amb l'excusa de demanar-li foc va entaular una conversa amb la víctima i van acabar intercanviant-se nombres de telèfons.

Aquest va contactar amb ella per a veure's a la tarda en el mateix parc, i una vegada allí, mentre estaven conversant, sense mediar paraula, presumptament es va abalançar sobre la mateixa i va començar a besar-la, pel que sembla obligant-la al fet quelemasturbase, mentre ella a empentes intentava marxar-se.

Suposadament, l'home de va tornar a abalançar sobre ella per a tocar-li els pits i introduir-li els dits en les seves parts íntimes, fins que finalment la víctima va aconseguir escapar-se i anar a casa d'una amiga.

A conseqüència de les recerques, els agents van esbrinar la identitat del sospitós i després de ser localitzat en el seu domicili de València va ser detingut com a presumpte autor dels delictes d'abús i agressió sexual. El detingut, amb antecedents policials, ha passat a disposició judicial, que ha decretat el seu ingrés a la presó.

tracking