Diari Més

Successos

Detingudes dues persones per portar 170 grams de marihuana en un cotxe a Oropesa

Dos homes han estat detingudes en la localitat castellonenca d'Orpesa després de ser sorpresos en un cotxe durant l'estat d'alarma amb 170 grams de marihuana

Imatge de dos agents de la Guardia Civil

Detingudes dues persones per portar 170 grams de marihuana en un cotxe a OropesaGC

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Segons ha indicat la Comandància en un comunicat, l'actuació va tenir lloc quan els agents estaven prestant servei per al compliment dels desplaçaments que es realitzen durant l'Estat d'Alarma en aquesta localitat de la Plana Alta.

Els agents van donar l'alt a un vehicle d'alta gamma ocupat per dos homes, els qui en ser-los requerida la documentació van respondre de manera dubitativa i incongruent sobre el motiu del seu desplaçament. Finalment van argumentar que eren propietaris d'un taller i que estaven provant el funcionament d'un vehicle, la qual cosa va resultar cridaner als guàrdies civils, que van procedir a realitzar un reconeixement d'aquest.

Durant la inspecció, van localitzar ocult sota el seient del conductor una bossa plàstica que contenia en el seu interior cabdells de marihuana, llançant un pes de 170 grams.

Per aquests fets, la Guàrdia Civil ha detingut a dos homes de 38 i 42 anys d'edat, com a suposats autors d'un delicte contra la salut pública (tràfic de drogues).

Els detinguts juntament amb les diligències instruïdes han estat posats a la disposició dels Jutjats de Castelló. L'actuació ha estat realitzada per efectius de la Guàrdia Civil d'Orpesa.

tracking