Diari Més

Sánchez afirma que les notícies sobre la vacuna «alimenten l'esperança»

Espanya està treballant en diversos projectes europeus per trobar una vacuna

Imatge d'arxiu d'una vacuna.

La Xina afirma que de cara a setembre podria tenir una vacuna «d'emergència»Efe

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El president del Govern, Pedro Sánchez, ha remarcat aquest diumenge que les notícies que arriben sobre la vacuna contra laCOVID-19 «alimenten l'esperança», i ha apuntat que «comença si pot ser comptar amb una vacuna en un termini més breu de l'esperat».

En una roda de premsa després de celebrar la seva dotzena reunió de presidents autonòmics des que es va activar l'estat d'alarma, Sánchez ha remarcat que mai més s'ha d'afeblir el sistema nacional de salut ni relegar la recerca i la ciència, i ha remarcat que deu equips finançats pel Govern busquen aquesta vacuna.

Sánchez ha recordat que no hi haurà normalitat completa fins que es disposi d'una vacuna, i ha remarcat la participació espanyola en diversos projectes europeus conjunts.

En concret, ha dit que deu equips investigadors espanyols finançats pel fonsCOVID-19del Govern es troben en la «fasepreclínica»de projectes que busquen la vacuna.

«A més de fons Espanya aporta talent... Hi ha equips espanyols treballant en el desenvolupament de prototips, cadascun des d'una orientació diferent però mantenint una coordinació entre si que mai s'havia produït», ha destacat el cap de l'Executiu.

tracking