Diari Més

Successos

Dissolen una barbacoa en un descampat de Granada amb uns 50 participants

La concentració va tenir lloc ahir dissabte

Un control policial durant el confinament

Dissolen una barbacoa en un descampat de Granada amb uns 50 participantsefe

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

La Policia Local de Granada ha denunciat a 39 persones per incomplir l'estat d'alarma després d'intervenir en una concentració amb més de mig centenar de persones que havien organitzat una barbacoa amb consum d'alcohol en un descampat d'aquesta capital andalusa.

Segons han informat aquest diumenge a Efe fonts policials, la concentració va tenir lloc aquest dissabte en un espai públic del carrer Alejandro Otero, que va congregar a més de 50 persones que feien esport i participaven en una barbacoa amb beguda en la via pública.

A aquesta intervenció, en la qual els agents van denunciar a 39 persones i van immobilitzar dos vehicles, es va sumar anit el control de botellons al carrer, pràctica per la qual es van interposar altres cinc denúncies.

La Policia Local també va denunciar a una terrassa per excés d'aforament, a una altra per incomplir l'horari de tancament i a una tercera per no tenir llicència d'ocupació de via pública.

A més, les crides per sorolls en habitatges van causar una denúncia més i els agents van controlar una concentració de més de mig centenar de persones convocada per l'associació Pro Drets Humans Andalusia, encara que es va desenvolupar sense incidents.

tracking