Diari Més

Successos

Detingut un home per conduir drogat, sense carnet i saltar-se una prohibició judicial d'entrada a Vilafranca del Penedès

El conductor, amb 16 antecedents per fets similars, va intentar fugir conduint de forma temerària per pistes forestals

Imatge d'arxiu d'una detenció dels Mossos d'Esquadra

detenció, mossosCedida

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Els Mossos han detingut un home de 24 anys i nacionalitat espanyola per conduir drogat, sense carnet, de manera temerària i saltar-se una prohibició judicial d'entrada a Vilafranca del Penedès. Els fets van tenir lloc el dijous a les 20.30 hores, quan agents patrullaven a la N-340 van veure conduint, direcció Vilafranca del Penedès, un home que sabien que no té el permís de conduir. Quan els agents van activar els dispositius lluminosos, va accelerar bruscament i va intentar eludir-los conduint de manera temerària. La fugida va acabar en una pista forestal, al municipi de la Granada, on el conductor va clavar el motor després de trencar el càrter contra una pedra. L'home, amb 16 antecedents per fets similars, està en llibertat amb càrrecs.
Davant la impossibilitat física de continuar fugint amb el cotxe, els dos ocupants del vehicle van abandonar allà mateix el cotxe i van fugir a peu, entre els camps que envolten la pista forestal, on finalment van ser detinguts pels Mossos que els empaitaven.

Durant la detenció tant l'home com la seva acompanyant van oferir una forta resistència als agents de l'autoritat, colpejant-los mentre els emmanillaven, motiu pel qual van quedar detinguts per un delicte de desobediència i resistència als agents de l'autoritat.

Fetes les comprovacions d'identitat corresponents es va poder constatar com el conductor del vehicle no disposava de permís de conduir, així com que tenia una ordre vigent una ordre judicial que li prohibia l'entrada a Vilafranca, motiu pel qual també se'l va detenir per un delicte de trencament de condemna judicial i per conduir sense permís vigent.

A més a més, el conductor detingut es va sotmetre a la prova de detecció de substàncies estupefaents i va donar positiu en dues substàncies diferents.

També se'l va denunciar administrativament per no disposar d'ITV vigent ni d'assegurança del vehicle.

Els detinguts, ell amb 16 antecedents per fets similars, van passar a disposició judicial i el jutge va decretar la seva llibertat amb càrrecs.

tracking